Lístky lásky

Lístky lásky

Anotace: Lásku poznáš až když se vypaří jako pára...těžko ji však vyháníš ze srdce.

Lístky lásky

Slunce skrýváš za věží,
mám tě rád –
lístky přes cestu běží,
mám tě rád –
mlha šumí v zátiší,
mám tě rád –
lásku mou to netiší,
mám tě rád –
ptáčci o tom nevědí,
mám tě rád –
v srdci řvou mi medvědi,
mám tě rád –
tak řekni co tě potěší,
mám tě rád –
pro tebe i nejtěžší,
mám tě rád –
máš mě pořád ráda ?
Autor uaaa, 27.04.2007
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

se mi to líbí...:-)

27.04.2007 21:25:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí