Kvůli tobě !

Kvůli tobě !

Anotace: :ó(

Milenec hoví si v náručí s dívkou svou,
ale přemýšlí jak uspokojit se s jinou,
Děvkař,Lháž a podvodník!
Já sklamaná jsem láskou a nadějí..

Už nevěřím na ten krásný cit
a milovat už nikdy víc!
vášeň pro mě stracená
a neřest s dálky vyděná..

Něžné polibky a chvění po těle,
držení za ruce a vnikání nesměle..
... to všechno pro mě stracené
už můžu jenom snít o té nádheře..

Dýku do srdce si vrazím
ta bolest a utrpení znám..
Umírám pomalu ale přeci,
mám poslední nádech v srdci..

Myšlenkami mi projde život můj
a ponořím se navždy do říše záhadů.
Na můj hrob mi rytky donesou,
a odevzdám andělům duši mou..
....stracenou...:o)
Autor Lykan, 27.04.2007
Přečteno 544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jakápak to náhoda, že bych taky věděla o čem je řeč?..odpovím, si sama a bohužel kladně...moc moc dobrý, vážně...100%

27.04.2007 20:53:00 | Luczynka

moc pekny... jestli to je tvoje zkusenost, tak presne vim, jak se ted citis... prozivam uplne to samy...

27.04.2007 20:03:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí