Ty !

Ty !

Anotace: Tomík a Já:ó(

Hvězdy zapadly a já jdu spát,
myslím na tebe! a chce se mi smát
na tvé rysi tváře a krásné rty
na naše milování a šťastné dny.

probudíš mě,
lehneš si na mě,
a pusinku mi dáš
snad..někdy ..až

A svíčky kolem nás
a rudé růže na posteli zas..
nudí mě naše milování a řeči,
a ty u mají postele klečíš..
ptám se...

Proč?:ó(
Proč podedl jsi mě??..
¨ proč slamaná jsem??..
Autor Lykan, 27.04.2007
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí