Ukradená chvíle

Ukradená chvíle

Anotace: Všechno a nic...

Nech zhasnuté světlo,
zapal jenom svíci,
však opatrně, potichu,
ať nevzbudíme spící.

Ať nikdo z nich netuší,
kdo jsi a co jsme společně,
tak mě líbej já chci cítit,
že dnes nežijem zbytečně.

Snad nebyla to skutečnost
jen ukradená chvíle
a já už budu na věčnost
vidět černobíle.

Bíle tvoje tělo,
černě stíny v nás,
že poslední sbohem
zlomilo mi vaz.

Nevinnost je pryč,
však rozplynout se v tobě
…nemohu…
…a přesto křič,
že kvůli téhle době
my nesmíme být spolu…
Autor zíťa 2, 27.04.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ouu.. smutná..)) bude lépe

30.04.2007 12:26:00 | Najlin

díky moc:o)

29.04.2007 18:54:00 | zíťa 2

černá a bílá...základní protiklady barev...

27.04.2007 20:50:00 | Luczynka

100%

27.04.2007 20:50:00 | Luczynka

mezi černou a bílou existuje nespočet barev, jen nezavírat oči :-))...krásná

27.04.2007 20:08:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí