Večerní polibek

Večerní polibek

Anotace: Někdy opětujeme city k druhým,kteří o ně kolikrát nestojí,a nebo si s námi jen hrají....

Byl pozdní večer,
já venku s Tebou byl,
kolem krku vzal tě,
a něžně políbil.

Kde se vzala odvaha,
tisknou rtíky k Tvým,
příblížit se na dosah(dohled)
očím upřímným.

Sladký byl ten polibek,
co jsem ti tenkrát dal,
však nevrátím ho opět back,
čas mi tě vzal.

Řekli jsme si tenkrát v noci,
jak se máme rádi,
ale teď jsem z "Vyšší moci",
jenom kamarádi...:-(
Autor whirlwinds, 27.04.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí