Zvláštní sen

Zvláštní sen

Anotace: Měla jsem já zvláštní sen....

Vidím hory, vidím moře,
vidím zrádce v slzách hoře.
Vidím řeky, vidím stromy,
jen nevidím žádné domy.

Jenom chatky malované,
střechy šikmé a červené.
A v nich bydlí spousta lidí,
jen se smějí, nezávidí.

Vidím děti hrát si v lese
a za nimi kůň se nese.
Žádný král a žádný vůdce.
Každý svého štěstí strůjce.

Vidím tebe, vidím sebe,
vidím nás dva blízko nebe.
Jsme tam spolu v tomto světě,
kde každý a vše jenom kvete.

U mého ucha cosi zvoní
- to je jenom budík ranní!
Už je ráno, slunce svítí
a pod okny voní kvítí.

Měla jsem já zvláštní sen,
ten byl lásko s tebou jen.
V krásném světě plném lidí,
kteří si nic nezávidí.

Řekni mi kdy skončí snění
a upadne v zapomnění.
A kdy najdu lásko tebe
kdy už budem blízko sebe?
Autor veronicie, 27.04.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm jako kloubouk dolu...

28.04.2007 20:41:00 | N.Ryba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí