Cestičkou klikatou

Cestičkou klikatou

Anotace: Vzpomínka na sen

Cestičkou klikatou,
pro tebe má Bílá paní,
s klisnou svou strakatou,
posel můj veze psaní.
V listu tom psáno,
jak duši tíží,
to co je dáno,
když soumrak se blíží.

Světlo denní,
zas střídá noc.
Jen naše snění,
magickou má moc.
Ve snech těch,
lásku tobě dám,
žádný ten spěch,
já rád tě mám.

Růži rudou do vlasů,
pak k nohám ti klekám,
jak rytíř starých časů,
na věneček tvůj čekám.
Věneček odměnou,
za klání na kolbišti,
v sametu oděnou,
paní na Konopišti.

V aréně dunění,
třesk zbraní.
Láska tvá brnění,
co tělo ochrání.
Ochrání hlavu i tělo,
do žil sílu naleje,
zemřít by se chtělo,
bez kapky naděje.

Na tváři úsměv máš,
když vítěz jasný.
Věneček na meč můj dáš,
pak budu šťastný…
Autor barbar, 28.04.2007
Přečteno 586x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Také se mi líbí...

29.09.2007 12:23:00 | Bíša

pro střední věk? to znamená pro mě...super...líbila se mi

05.05.2007 20:53:00 | mamina

Moc pěkná...trochu jsem se zasnila:o)...

28.04.2007 16:09:00 | Severka

Hezká pohádka...taková středověká :-))) asi pro střední věk :-)

28.04.2007 10:40:00 | no

Píšeš hezky a máš, co říct!
Vítej na modře moudrých stránkách Literu. :-)
(a roboti dole dodávají FIT - mají pravdu - buď FIT!!!)
:-))

28.04.2007 10:31:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí