Jaro trpí pro lásku

Jaro trpí pro lásku

Anotace: Dívko, vrať mi srdce, ať mohu znovu milovat...

Jaro trpí pro lásku

Pro lásku jaro trpí,
pro lásku, co nevykoupíš ani smrtí.
Proč opustilas mě právě teď,
když dával jsem ti celý svět.
Já dal jsem ti i svoje srdce
nevrátilas, je mi lehce
nic netíží mě, prázdnota –

Párou v nebe píšu báseň,
pro dívku co rád měl jsem,
pro dívku, která klopí zrak,
když projdu kolem jako mrak,
pro dívku co srdce má –
dává lásku, avšak není má.
Autor uaaa, 28.04.2007
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadherna basnicka...

28.04.2007 18:42:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí