Střepy

Střepy

Anotace: ..

Chtěla bych být krásná!
Pro Tebe!
Rozzářená jako slunce
a hřející Tě u srdce.
Chtěla bych být voňavá
jako všechny květy světa.
Chtěla bych být,
ale nejsem.
Jsem rozlámaná na tisíc kousků
a jestli mě jednou
budeš doopravdy chtít
budeš si mně muset poskládat!!!
Autor Zlatičko, 28.04.2007
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

střepy možná přinášejí štěstí...nebo smůlu...

28.05.2019 19:43:04 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí