Dnes ještě ne

Dnes ještě ne

Anotace: ...

Neopouštějme se ještě dnes,
udělejme to až zítra.
Špatně jsem se vyspala
a těžko bych to nesla.
Neopouštějme se tedy ještě dnes,
nechme to na zítra.
Na rty mi dáš
výstupní razítko o ukončení
našeho milostného románu.
Rozdány jsou karty,
platíme po právu.
Neztvrdnou nám srdce,
nejsou z perníku.
Nevracej mi klíče od bytu,
...mohly se Ti přece ztratit.
Nemusíš mi vracet klíče od bytu.
Kdybys ale někdy chtěl,
přijď se vrátit celý.
Autor fijalka, 28.04.2007
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem slušně napsáno, nekape z toho tolik kýčovité sladkobolnosti jako z některých jiných zde publikovaných básní.

28.04.2007 15:26:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí