nevím...

nevím...

Anotace: něco jako ....nevím, nedokážu analyzovat své pocity...kupí se jako černočerná mračna zoufalé naděje, že někdy vyjde slunce ale zatím jen slané kapky smáčejí mou tvář... a to jsem si myslela, že se na všechno dá odpovědět.

zatažené slunce
lepí mi smůlu na paty
a do očí háže kovová sklíčka
která mi mají naznačit-že dávno nemůžu vykrvácet

přivřené oči před stinnými nálety
co za supy sotva dají se označit
snažím se vidět-nic ve tmavých ulicích

to málo co nemám a to hodně co toužím vlastnit
když se měsíc a slunce přetahuje-kdo z koho
ale já už nepláču...
už necítím to prchlavé prázdno šumivého vína
Autor Gwladus, 28.04.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí