Růže z Jericha

Růže z Jericha

Anotace: Báseň

Tvé malé, krásné ruce na mém obličeji, tolik hřejí

Palci pomalu přejedeš moje víčka, zašeptáš jsem u tebe
a teplo a klid se po mě rozleje

Mlčíme a ležíme,
slyšíme svůj dech, svůj tep, svoje srdce
a naše ruce zůstanou u sebe,
propleteny jedna v druhou do sebe.

Teplou malou krásnou planetou

Květnový, teplý Vítr noci zavál sem do
našeho světa sen s krásnou vůní růží z Jericha

Sníme svůj sen a s klidem v duši jsem už seznámen
šarlatový orle vyleť ven a řekni mě, že jsem spasen

a napověz,co mám udělat ze zbytkem svého života

abych našel ve své duši klid, jak bezstarostný vítr noci co vane sem,
do našeho světa jen, protože do smrti chci být touto Tvoji vůní omámen.
Autor Megalo'R, 29.04.2007
Přečteno 688x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí