Šepotání

Šepotání

Anotace: ...a tvůj hlas mi rajskou hudbou zní

Zapomeň na všechny otázky
miláčku
až budem příště spolu sami
a připrav si nějaký povídání
na tu chvíli
kdy bude příliš pozdě na ptaní
ale příliš brzy na milování

Já zapomenu na všechny lásky i nelásky
z deníčku
co nutily mě se ptát
a dávat odpovědi i když není o co stát
a na tu chvíli
zavřu oči a nechám tě ve mně šepotat
a skrze tvůj hlas budeme se milovat
Autor lampicka, 29.04.2007
Přečteno 454x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kde se mi touláš, zuzanko?

29.04.2007 19:21:00 | lampicka

Ano, posedět a povídat si, to je krásná předehra k splynutí duší a milování...

29.04.2007 18:49:00 | Bíša

Miluji tohle šepotání.

29.04.2007 18:41:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí