Sám

Sám

Anotace: .. a jenom sám

Smutek očima pryští ven,
dva seděli jsme na paloučku,
na tom paloučku zeleném.
Byl jsem ti blíž, krouček po kroučku.

Duše ti rázem zčernala,
tvá slova byla jak vrány "Krák!".
Než klidu, bouři ses oddala.
máš duši, jakou má zlý mrak.

Jak mě, tak celý život tvůj,
smazalas gumou "život nový" zvanou,
gumou, jež zničilas život můj,
a jak hadru mě hodila stranou.

Budeš mě teď utěšovat
a objetím sklidníš mou duši?
Ne..
Já i kdybych mohl plně řvát,
můj pláč už neuslyší tvé uši.
Autor Gazda, 29.04.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle básnička se mi móóóóóóć líbí :o)

30.04.2007 19:25:00 | Schukr00

trošku více smutná.. ale hezká

29.04.2007 20:22:00 | Najlin

:)

29.04.2007 20:21:00 | Najlin

podařená básnička, hlavně se mi líbí začátek :-))

29.04.2007 20:17:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí