šupinka

šupinka

Anotace: vyznání....

Jsem poutníkem třech roků
prázdnota bolí
v každém z mých kroků
Jsi dech slunce
v mých snech
co škemrá o přízeň
Měsíc v mé tůňce
utopený co zrcadlí se
v mých očích plných slz
Jsi úmorný úžeh
z něhož mám žízeň
Neříkej,že sám
je tvůj přístav

Ve víře v naději neklesám
pořád tě miluji
a až k tobě dopluji
budu se houpat
ve vlnách moře
v slaných slzách se koupat
Jsem jako malá mořská víla
co v bolesti své lásky žila
pro kousek tvého souznění
Svázaná v rybářské síti
ve svém vlastním vězení
Ztrácím sílu
v pasáži prokletí,
když schází mi tvé objetí
Jsem tvá šupinka,
která zůstala ti v dlani
vzpomínka malá
co srdce před temnou můrou neuchrání
Autor laura3, 30.04.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí