Tobě Lásko

Tobě Lásko

Anotace: Netřeba

Láska je něžný cit,
láska je vzpoura samotě,
je to chuť navždy žít,
s Tebou v jednotě.

Láska mě táhne kupředu,
láká mě vábí, sladký pamlsek,
líp už to napsat nesvedu.
Láska je slunce paprsek.

Láska je jemné pohlazení,
Je krásným darem od boha.
Je jenom láska a nic jiného není,
jsi moje vlastní obloha!

Cítím, jak hřeje oheň lásky,
Jak žárem září, nezná překážek.
Až budes mít v tváři vrásky,
I Lásko pak – buď můj miláček!
Autor Rick, 30.04.2007
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

:-))

30.04.2007 12:52:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí