Čas lásek

Čas lásek

Anotace: Květen, lásky čas...

"Je květen, čas lásek",
šeptá mi hlásek...
"tak už se probuď
a smutná už nebuď..."

Lásce, té přece smutek nesluší,
přec nebudem, jak těla bez duší...
vždyď květen je a všechno kvete,
i Láska kvete do poupěte...

Tak zapomeň na bol a žal,
který Ti v srdci zanechal...
Tak zapomeň a začni znova
v lásce zní pouze krásná slova...

Je květen, v srdci lásku měj,
raduj se přece, tak se směj
a za hlavu hoď beznaděj...
Láska, je mocný čaroděj...
Autor darmar~2, 30.04.2007
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná...

04.05.2007 10:34:00 | jedam

Rozvil se mi první muškát,
ten krásný fialový.
Hezký

02.05.2007 21:57:00 | Vivi.~2

Velmi krásné!!!

30.04.2007 12:07:00 | Bíša

to vystihuje.Moc hezky

30.04.2007 11:30:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí