Utrácím

Utrácím

Anotace: ...

Svůj život žiju v polostínu
utrácím svou i tvoji víru
co měl jsem, peklu vracím
co nemám, navždy ztrácím
kradu Ti klid a klidný spánek
jen spi, to ne já, to byl jen vánek

rty na tvém těle
sají tvé já, sají tvou duši
dál sténej, ve tmě jsou hluší
schovej se do mě
ztrať se v mém náručí
buď moje, jak pán Ti poručí

svlékni svou duši do naha
jsem strach tvůj i tvoje odvaha
svlékni se, lásko dej se mi
společně budem ztraceni
společně zatraceni jeden v druhém
bludným jsme asi kruhem

já v tobě a Ty zas ve mně
spolu jsme, žijeme temně
pramálo světla a samé stíny
známe se, známe své splíny
známe se, známe své chvíle co zazáří
když mojí si v mechovém polštáři

s Tebou už nejsem sám, stojíme pevně
já v tobě jsem a Ty jsi ve mně
Autor kroužek, 30.04.2007
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí