Dnes sny nebudou...

Dnes sny nebudou...

Anotace: ...

Nemohu usnout.
je mi líto spát.
Neboť dnes štěstím točí se mi hlava
...to člověka tak často nepotkává.
Ať noc jde dál cestou svou,
já budu svítit,
mně se nechce spát...
Ať hvězdy k ránu poblednou,
ať východ přes okno mi oči spaluje...
Nemůže prostě spát,
kdo miluje!
Autor fijalka, 30.04.2007
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí