Tančíš

Tančíš

Anotace: Jen takovy maly sen.

Tančíš, ve snech mých,
krásných a kouzelných.
Ladně svádíš mé tělo,
snad ani netušíš,jak moc by se mi chtělo.

Tančit s tebou.
Jak rád bych cítil tvůj dech.
Svou mysl rozbil na útesu
A duši odnes na křídlech.

Vím není mi to přáno,
to vše je jen blouznění.
Snad půvabem tvým přivoláno,
při tvém něžném vlnění.
Autor Arbiter12, 30.04.2007
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu povedená....taky mívám takové nápady

26.09.2007 22:02:00 | Fuori dal mondo

Moc hezké. Líbí se mi to. Marika

02.05.2007 19:37:00 | MalaIzis

Moc hezke, mam basne o lasce moc rada .Z

02.05.2007 00:09:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí