Déšť

Déšť

Anotace: Sen......

Byl déšť,líbal jsem Tě,
byla zima,objímal jsem Tě,
Bylo ticho......

Líbal jsem Tě na rty a hladil Tě.....
šeptal Ti jak Tě miluju a chci Tě.
Mé tělo se přitisklo k Tvému blíž,
mazlili jsme se bylo to krásný,snad víš......

Kapky deště padali na naše těla,
bylo to krásný,neskutečný zcela.....

Chtěl bych Tě znovu tak držet a líbat,
byl to jen sen,chce se mi zpívat...
Autor MaCek-SunNy, 01.05.2007
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí