Podivný chlapec

Podivný chlapec

Anotace: kdo je větší chudák z těhle dvou ? ! a třeba jí i miloval......

Šla jedna holčina
Venčila Yorkšíra

Do cesty se připletl.
Něžně však se o její ruku otřel.
Kluk , který z ráje asi přilétl
a hned jeho úsměv,k jejím očím dolétl.

Zeptala se jak jmenuje se.
Odpověděl „Jménem mým“.
Za tuhle odpověď jestli nestydí se
Odpověděl „Nestydím“.

Dívka se otočit chtěla a odejít.
Však zvědavost ho nechtěla jen obloukem obejít.

Zeptala se tedy znova „Kdo jsi?“.
Odpověděl „Jsem ten,koho jsi potkala“.
Konečně se něčeho takového dočkala.

„Když neřekneš mi jméno…odejdu!“
„Odejdeš stejně“ řekl podivný kluk,
oba dva už neřekli ani muk.

Dívka se otočila a odešla
aby té zklamanosti předešla.
Když zpátky otočila se
Byla v údivu…..zase!
On už tam nebyl a po něm vůbec nic
Teď už jí to nemohlo mrzet víc!
Autor PoeziGirl, 01.05.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je v tom něco, co se mi strašně líbí...
dobrá...jen trochu kostrbatá, ale to vypiluješ,viď?:)

02.05.2007 17:57:00 | Lizzzie

:o((( krásné,ale tady jde vidět , že nejlepší je udělat co chceš, abys pak nelitoval(a), protože za chíli může býti pozdě...

02.05.2007 17:33:00 | dasule

hmm já se podobně otřel nedávno na pouti v Dobré...no nic, líbí se mi to, vím že není lehké popsat epický příběh a mít k tomu pointu, mimochodem briskně výborně provedenou.

01.05.2007 21:23:00 | PUERO

:-))

01.05.2007 21:21:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí