Snad pro ten pocit jen...

Snad pro ten pocit jen...

Anotace: ...snění,jenž někdy zbývá

Snad pro ten pocit jen...
Snad pro ten přenádhernej sen,
jenž prostoupil nás,
naplněn pocity plný krás,
krás světa kterej prožívat chcem spolu,
na úkor vše ničících hromů,
já stebou chci tou cestou jít,
tou cestou,kde minulou zimu napadl sníh,
tou cestou po které spolu jsme šli,
drželi se za ruce a s náma sny
nás vedli dál,
až za hranice chápání těch druhých...
Autor vicarious, 01.05.2007
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí