Láska

Láska

Anotace: Dáváš mi strašně moc...

Vlítla si mi do srdce a
šípem lásky se do něj zaryla.
Oči si mi otevřela ,
mnoho věcí osvětlila.

Dala si mi štěstí, lásku,
dala si mi všechno a
né jen svojí krásu.
Naučila si mě mít rád,
naučila si mě milovat.
Autor Hops, 01.05.2007
Přečteno 758x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí