HORE ZDAR!

HORE ZDAR!

Anotace: Česko * Slovenská

Když slunce rozloží se v duhu,
* a mesiac do tmy striebro leje,
tak tyhle úkazy jdou mi k duhu,
* myšlienky mi blúdia v priestore.

Vystoupám na vysokou horu,
* chcem dolinu vziať do dlane,
já však držím prozářenou mlhu
* a vidím duhu kúpať sa v jazere.

Svým přáním obejmu svou horu,
* aby každý dozrel v poznanie,
že hory neztrácí čas hovorem,
* hory berú - alebo dávajú . . .
Autor Anny, 09.04.2005
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí