Láska

Láska

Anotace: Úkaz neschopnosti člověka vyjádřit slovy to,coprávě cítí.

já jsem láska,kdo je víc?
bez soucitu nejsi nic!

někdy pevná jindy vratká,
nezavírej před ní vrátka

jsem jak muška,zlatý šíp
bez bolesti nejsem nic

mnohdy mučím,jindy laskám,
se mnou přijdeš vždycky k vráskám

já jsem bolest,smrt i žal,
před spárem mým ses neschoval

schovívavost,lítost,dál?!
bolest,nervy,slzý pár

kdo má lásku je jak král
na vše říká svět jde dál...

já jsem láska,kdo je víc?!
bez milosti nejsem nic.
Autor galadriela, 02.05.2007
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Anima de Vries
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ujíždí ti rytmus, ale jinak je to pěkné

05.05.2007 12:30:00 | Gallilea

ahoj Amy moc dekuju jsem rada ze se ti basnicka libila.Jen jedna technická sem holka..:-)

02.05.2007 16:34:00 | galadriela

Opravdu nádherná báseň! Skvěle jsi vysvětlil lásku a její počínání.

02.05.2007 12:13:00 | Amy Woodová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí