....:::: Pro kašenku ::::....

....:::: Pro kašenku ::::....

Anotace: ...

Na zádech ležím
a těžce dýchám.
Po tobě toužím
a tiše vzdychám.

Ležím a koukám na hvězdy,
jediné na co myslím
jsi jen ty.

V bledém světle vidím tvou tvář.
Vidím, jak jsi šťastná,
jak se usmíváš.

A má grimasa v úsměv se mění
a srdce doufá,
že všechno se změní,
že budu tě držet v náručí,
že tě budu líbat,
až se mi hlava zatočí
a nebudu moct dýchat.

Ale to věechno jsou jen sny.
Nikdy nebudu líbat tvé rty,
nikdy tě nebudu držet v náručí,
ale jedno, jedno ti zaručím.
Milovat tě budu vždy.
Autor deSolAxe, 09.04.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí