Bolest

Bolest

Anotace: ...

Ve večerním slunci beznaděje
tančí stíny.
Co se to s námi děje?
Tvůj pohled mrazí jak dotek hlíny.

Láska umírá v bolestech,
v bolestech se i zrodila.
Mé oči rub života již viděly,
od té doby zůstaly suché.
Mnoho hvězdných nocí probděly,
ale hvězdy jsou ledové
a hluché.

Silný je dub a voda a kámen,
kdo ale unese tíhu zklamání?
Má bolest je jak plamen
pohlcený v tichu.
Autor fijalka, 02.05.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný...:'(

02.05.2007 15:35:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí