Pár slov

Pár slov

Anotace: ...

Pár slov Ti dám
a nedám nic,
vždyť všechna slova už tu byla,
žádné nebude nové,
všechna znáš.
Tak co Ti dát,
abys pochopil?
Snad pár něžných doteků,
ty nemůžeš znát od nikoho,
jsou mé
a dávám Ti je bez vděku.
Žel ruce jsou Ti příliš mnoho.
Tak aspoň úsměv,
ten nám neublíží,
je to jen náznak čehosi.
Chci Ti ho dát
a Ty to víš
...i když se něha dávno nenosí.
Autor fijalka, 02.05.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí