Život bez lásky

Život bez lásky

Anotace: Lásku je třeba si hýčkat...

V životě šťastný nebude,
kdo ztratí svoji lásku,
všeho citu pozbyde
a přes oči má pásku.

Lásku je třeba si hlídat,
brát na ni ohledy
a častokrát se vídat,
vrhat milé pohledy.

Láska všechno překoná,
překoná i dálku,
bez ní půst se nekoná
vraždí moc i válku.

Láska šťastná víru dá,
že ráno bude svítat
a ve dveřích dívka má
s úsměvem mě bude vítat.

Já tu však teď sedím sám,
hladím psa po srsti,
v něm já přítele teď mám,
láska protekla mi prsty.
Autor robb, 02.05.2007
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdybych tu básničku četla dřív, tak bych asi neudělala tolik chyb....:o(
Líbí se mi.... :)

02.05.2007 18:48:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí