Schůzka

Schůzka

Anotace: jak asi dopadla?

Utíkala, aby přišla včas, spěchala.
Posadila se na lavičku a na něj čekala.
Uběhlo pár minut a nikoho neviděla,
rozhlížela se a páru opodál záviděla.

Ti dva byli šťastní pořád se smáli,
drželi se za ruce, po chvíli ztratili se v dáli.
...
Třeba se mu po cestě něco stalo?Nebo, že by zapomněl,
že by mu na ní nezáleželo!!!

Dívka už nevydržela čekat se slzami v očí
odchází, bohužel i takhle někdy schůzky končí...
Autor Kariš, 02.05.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I tak to někdy končí :-(

10.05.2007 18:29:00 | Nikolína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí