Rok a den

Rok a den

Anotace: Časy se mění a lidi s ním.

Ani pozdravem ti neodvětí,
chová se k tobě jako k smetí.
Chtěl jsi vědet, jak se jí daří,
a odpověď? Nezájem v její tváři.

A je to rok, kdy tě náhle objala.
A je to rok, kdy polibku se nebála.
A je to den, kdy se za tebe stydí.
A je to den, co se nenávidíš.

Lež je celá její tvář,
zratila svou svatozář.
Nestůj jak vrbové proutí!
Tvá láska ji už nezarmoutí.

S měsíci se trápíš víc,
máš duší jako slabou svíc
a ona foukla s výrazem lhostejnosti,
láska prohnilá do morku kostí..

..a ty nechceš slyšet nic.
Autor Gazda, 02.05.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Snad v dobrém slova smyslu :D

03.05.2007 18:28:00 | Gazda

Myslím, že se všichni shodli na tom, že není co dodat :)

03.05.2007 18:23:00 | Schukr00

Fakt úžasné, zajmavé..

03.05.2007 13:31:00 | Taya

wau...hodně hodně hezká...

02.05.2007 21:09:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí