Chvilková ztráta sebekontroly

Chvilková ztráta sebekontroly

Anotace: Láska je prý věčná, tak proč nevydrží věčně?

Když muž řekne ženě:
„ Jsi krásná.“
V té větě zodpoví všechny otázky,
které lze položit.

Máš mě rád?
Miluješ mě?
Chceš se mnou žít?
Budeš se mnou věčně?

Budu s tebou, dokud se nám bude chtít,
dokud nás bude těšit sex,
ale lásko moje určitě ne věčně,
to po nás dvou přece nemůžeš chtít . . .
Autor Anny, 10.04.2005
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí