Umřela láska

Umřela láska

Anotace: ***

Poslední kapka spadla do hořlavého popela.
Zemřela láska navždy, zemřela...
Co vítr nerozfoukal, rozdupalo srnčí,
co s opuštěným srdcem,co se slzami v očích?
Nad nebem táhne se šedá šála,
samoty - té jsem se tolik bála...
Chutná po borůvčí, na které skápla smůla smrku,
škrabe jako žiletka uvíznutá v krku.
Voní jako lupení, co tleje pod tůjemi,
lásko, proč jsi zemřela?
Smutno je mi...
Autor melebele, 03.05.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nesmutni, staré umírá a nové se rodí...

03.05.2007 19:53:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí