Bum

Bum

Anotace: Láska je zrádná,občas se dokonce stane ,že vás napadne ve stejnou chvíli jako vaši nejlepší kamarádku, a pak je to teprve ,,neštastná,, láska....

To tvoje srdce z křištálu
A moje láska čistá
Stojím na utesu z korálu
Stojím a nejsem si jistá

Co vlastně chci,se ptám
A tiše vzlykám si do dlaní
Ty opodál stojíš sám
Ty,jenž život můj pohání

Přesto však jako bys neviděl
Snad nechceš se ohlédnout
Celý svět by mi tě záviděl
Však to musel bys chtít mě zahlédnout

Proto šeptám do vln bouřlivých
Co přou se o mou duši
Já-ze zástupu nevinných
Co smrt ji tolik sluší

Táži ce na cestu,kterou jít
Odpověd je však pouze šum
Rozhodnu krok se učinit
Zkončit svůj život...BUM
Autor llussinka, 03.05.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí