Moje srdce bije pro tebe

Moje srdce bije pro tebe

Anotace: inspirací mi byla hymna sparťanského fanclubu.....Sparta Forever!

Helenko já tě nikdy neopustím,
Helenko já tě nikdy neopustím,
Helenko já tě nikdy neopustím,
ale chci tě a to hned!

Helenko moje srdce bije pro tebe,
Helenko moje srdce bije pro tebe,
Helenko moje srdce bije pro tebe,
tak to vždycky zůstane.

Helenko ty jsi pro mě stejně nejlepší,
Helenko ty jsi pro mě stejně nejlepší,
Helenko ty jsi pro mě stejně nejlepší,
proto já tě miluju!
Autor PMF, 03.05.2007
Přečteno 1089x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Horší jsem nečetla..

03.05.2007 19:16:00 | Taya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí