POŘÁD HLEDÁM

POŘÁD HLEDÁM

Anotace: Hrozný pocit když víte že jste tam kde být nechcete

stojím u velké vody
mám do ní skočit, říkám si mnohdy
je špinavá a kalná
má snaha o tebe je totiž marná

máš svůj velký cíl
za kterým si jdeš už dýl
jsem moc ráda že ho máš
že svůj život dobře znáš
moc dobře znáš i mě
můj cíl je však stále u země

už zase vidím špinavou vodu
ptám se všech okolo jestli do ni skočit mohu

nechci zahodit svoji šanci
pokud nějakou ještě mám
tenhle zvláštní pocit mám
znáš ho ty, znám ho já

opět stojím u vody
která mě tolik svádí
možná kdyby byla čistější
tak mě to snad i vábí

je mi smutno s pocitem že tě stále nemám
ale nevzdávám svůj sen
cestu k tobě si stále hledám
nikdy to nevzdám

vím že mě odmítáš
všechno spojeno se mnou zamítáš
je mi to tak líto
chci slyšet že smím to

chci tě držet za ruku
když bude ti smutno být ti vždy po boku
vím že tyhle myšlenky nemáš
a svůj cíl stále hledáš

ráda se dívám na tvůj smích
na kouzelnou jiskru v očích tvých

mám radost když mluvím s tebou
když ti něco říkám tak jen pravdu svatou
počkám si na tu chvíli kdy uvidím vodu čistou
kdy cestu k tobě budu mít jistou
Autor Veronika Soumarová, 16.08.2004
Přečteno 857x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí