Obrázky

Obrázky

Anotace: prosím ještě

Kreslil si prstem obrázky,
barevné, sladké od lásky.
Obrázky prstem po mém těle,
malovat uměl jsi vždy skvěle.

Smála jsem se a sledovala tiše,
malinký srdce na svým břiše,
cos prstem čaroval mi snadno,
však dotýkat se není radno.

Po malování probuzení
a obrázek tu náhle není.
Kam zmizel? Chybí tvoje dlaně!
Mé tělo spoléhalo na ně.

Jen hráli jsme si, ano vím,
a na prsty se nezlobím!
Dělaly to, co bylo v plánu,
a mizely vždy brzy k ránu.

Takhle to prostě musí být a bude,
a to, že tě tu cítím všude,
snad jenom vina obrázků,
proč svádět to hned na lásku.
Autor michala, 04.05.2007
Přečteno 470x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se mi tsto básnička moc líbí :-)

04.05.2007 06:57:00 | Tereén

I přes pár drobných zaskřípání to zní moc krásně. Mazlivě, poeticky a opravdově.

04.05.2007 06:54:00 | Gregy

Moc moc moc hezký.......slaďoučký a krásně se to čte..trochu mně to připomíná Štěpána Šafránka bo jak se jmenoval ze série Básníků...

04.05.2007 00:17:00 | LSI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí