Tvé city zamčené

Tvé city zamčené

Anotace: Zase jedna o "něm"...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Už neříkáš - miluj se mnou,
ale musím tě mít,
já vím, výsledek je stejný,
jen mi to někdy smutně zní.

Své city jsi zamknul,
už mi je nechceš dát,
zda mě máš rád jak tehdy
se už dneska bojím ptát.

Nemůžu tě vyhnat,
nemůžu tě mít,
kterou cestu zvolit mám,
kterou cestou můžu jít?

Nevím, proč tu bulím,
já to přece byla,
když tenkrát na podzim
jsem lásku zahodila.

Já tě ale zbožňovala,
plamen v srdci krásně hřál,
jen jsem splnit neuměla,
co sis tehdy tolik přál.
Autor Keilanne, 10.04.2005
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí