Miluji tě každou vteřinu

Miluji tě každou vteřinu

Anotace: .

Miluju tě teď a za vteřinu zas,
čím to že pořád a každičký čas.
Asi je to tím,
že se mi v noci zdáš
a pořád vidím kolem sebe tvoji tvář.
Jsi prostě kouzelná
a moje srdce ve své moci máš,
na tady ho máš.
Dávám ti ho už ti napořád patří,
nikomu jinému jen tobě,
to tvé mám já ukryté hluboko v sobě.
Autor Li_on, 04.05.2007
Přečteno 950x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů.. :)

18.05.2007 10:26:00 | Werunka.11

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí