HeSy - konec

HeSy - konec

Anotace: jedna z lyžáku....

Jmenuje se Helena,
říká se jí se jí siréna,
snad pro její krásý hlas,
snesl bych jí z nebe klas.

Měla vše, co kdy chtěla
a mě zrovna nemusela.
Zlomila mi srdce
ve své krásné ruce.
Dal jsem jí i železné,
stará láska nerezne...

...stalo se mi jednou v Ústí,
tam, kde řeka Orlice ústí,
potkal jsem tam Vojtěšku,
jednu z mojich protějšků.
Padli jsme si do oka,
lásky bylo do roka.

a tak:
miloval jsem Helenu,
co nedala každýmu,
jen Maxík to štěstí měl,
občas jsem mu záviděl...

26.3. PMF 2007
Autor PMF, 04.05.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí