The END

The END

Anotace: Když To zmizí a přijde něco jiného....

"The End... to be continued..."

je těžké chtít pravdu-chtít
je snadné ji najít
je těžké ji přijmout
je snadné bdít pro ni
už nejde stejný život žít s ní

víme každou další myšlenku
známe každý další pohyb
není překvapapení
něco se změnilo
není život, štěstí, bez vzrušení

je snadné najít řešení
je těžké ho uskutečnit
je snadné si přiznat lpění
je těžké bez lpění žít a bez vlnění

Jak snadno rostou zdi kolem
cihly-nespokojenost , vápno-strach, cement -lpění, písek -sobectví
a síla která staví ?
činy nešťastných co ví....

je nejlehčí se trápit
je těžké si ubližovat
je snadné snít
je těžké sen žít
Milovat i bolí
Jen bolest, není milování

je možné se radovat_?
pochopit nechat jít ?
dát, brát,hledat,vnímat ,poznávat, měnit, chtít ?

přeji ti lásku
přeji si lásku
přeji ti radost
přeji si radost
přeji ti sílu
přeji si sílu
přeji ti obdiv
přeji si obdiv
přeji ti lepší život
přeji si lepší život

...
Autor StanK, 04.05.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak do par slov muzes dat vse. GOOD!!! very good

04.05.2007 19:56:00 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí