ŠTĚSTÍ BOLÍ

ŠTĚSTÍ BOLÍ

Anotace: Po 15 letech jsme se dali dohromady ale já za dva měsíce musela odjet. Rozešli jsme se a naše kamarádství se stalo ještě silnějším. Ale na začátku to bolelo.

život je tak těžký
raději bych ušla kilometry pěšky
dělám si stále naděje
že se na mě brzy štěstí usměje

když si najdu štěstí sama
a láska vznikne z kamaráda
odjíždím

odjíždím pryč a daleko
zase neštěstí jen bude to

co dělat mám
když ráda ho mám
koho budu milovat
nechci se jen litovat

jednou se určitě vrátím zpátky
nejspíš z té lásky zbydou jen kusy látky

lásku svou mi daroval
každou volnou chvíli se mi věnoval
jak mu to oplatím
že se za chvíli vytratím?

za to mě bude nesnášet
snad ne pomluvy roznášet

cítím se jak figurka
která nezmůže nic
nemůžu udělat míň ani víc
prostě nic

hrozný zmatek v hlavě mám
těším i netěším se tam, daleko tam

chci život žít
tebe k tomu mít

možná naše láska vydrží
a ta dálka nebude zátěží
on tomu snad uvěří

chce se mi brečet
na zemi klečet
chytat slzy do dlaní
snad se ty rány zahojí
všechno časem přebolí

otevřu oči a z nebe najednou mrholí
ani počasí mi nepřeje
tak kdy už konečně se na mě štěstí usměje
Autor Veronika Soumarová, 16.08.2004
Přečteno 1101x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí