Jen Tebe...

Jen Tebe...

Anotace: ...

Jen Tebe si budu chtít vyvolat
z mlčících slov,
z čar unavených dlaní Tě chci vykouzlit,
jsi moje světlo, má duha.
Jen Tebe chci dostihnout v závodu,
který nám pořádá čas.
Jen Tebe se chci dotknout.
Chci křičet Tvé jméno,
až oněmí hvězdná noc.
Buď ke mně tak štědrý, jak osud,
jenž Tebe mi dal,
buď jediný
...tak jako dřív.
Autor fijalka, 04.05.2007
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí