TA ČERNÁ STRANA ŽIVOTA

TA ČERNÁ STRANA ŽIVOTA

Anotace: I ta existuje.

ona se skrývá asi někde v dáli
stále jen chce abychom se smáli
ona to snad neví ale často taky bolí

někdy nás těší
a někdy ubližuje
pak jak studený déšť naše slzy prší
někdy nás za tebe hodně lidí odsuzuje
zbytečně obviňuje, někdy

jsi krásná a čistá
spousta lidí si je tebou jistá
mně se po tobě moc stýská
potřebuji tě, miluji tě

i když mi teď pořád ubližuješ
život mi svým nezájmem znechucuješ

chci si tě dopřávat
tvým rozkoším se oddávat
nechci toho přece moc, tím tě prosím o pomoc

prožívám jen samé peklo
s tebou mi štěstí uteklo
daleko moc daleko

hustá mlha a noční můry
stopy na mém těle od velké smůly
nic se mi nedaří
myšlenky na tebe jsou mi zátěží

trápí mě tvá slabota
vzrušovala mě tvá nahota
lituji našeho setkání
a následovného zklamání

štve mě všechno s tebou spojené
přitom bylo to tak příjemné
možná hezké vzpomínky si ve mně zanechal
na oplátku sis kus mého srdce ponechal
Autor Veronika Soumarová, 17.08.2004
Přečteno 688x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí