jen pro tebe

jen pro tebe

Anotace: nejprve si zaklepal jemně na bránu mého srdce a pak vstoupil do mého života, poznals že mé srdce nelze loupit, že se nedá ani koupit, že ho můžeš získat jedině když ti ho daruju

Ze sna probudil se spáč do nádherného snu,
co stalo se to nikdo neví - jen k němu tiše lnu,
co bude zítra stalo se dnes
do mého života někdo světlo vnes
a já bojím se, tolik se bojím
o ten plamínek moc stojím,
však kdo ví co přinese čas,
chci kolem ohně tančit zas,
teplem se hřát a doušky ze tvých dlaní pít - jen proto mi za to stojí žít.
Slza se v oku třpytí
a já nevím co přinese mi žití,
chci ti být tím čím chceš mě mít,
jen mě nech jestli o to stojíš ve svém stínu žít.
Není v mé moci co ti chci říct,
nechám čas jako vodu týct,
nechám kapku ke kapce stékat
a počkám co ty mi budeš chtít říct a nebudu spěchat,
mé srdce leží na dlani a druhá dlaň ho přiklání, mám se bát?
Mám to co se rodí vzdát?
Ne, já nejsem ta co by opustila
místo do kterého nakročila,
chci být blízko i třeba vzdálená,
vím co chci
i když jsem z toho vyjevená
stejně jak ty - složit hlavu ve tvém klíně ..... moc to chci.....
nikdy není pozdě ani brzy,
život je i není drzý,
stane se jen to co má se stát
a já se chci znovu štěstím zalykat :-)
Autor rozinky, 05.05.2007
Přečteno 806x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

krásná, jak už bylo řečeno, četla se jedním dechem..:)

11.05.2007 12:47:00 | kakaoo

jééé, tady je někdo zamilovanej;)

05.05.2007 19:16:00 | Pixie

...četla jsem jedním dechem...a ani nevíš, jak moc Ti rozumím....a chápu.....
..krásně se mi četlo a posílám Ti plný počet...

05.05.2007 16:54:00 | Aniba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí