TAK JAKÁ JE PRAVDA?

TAK JAKÁ JE PRAVDA?

Anotace: Nevěděla jsem, teď už vím. Jako každý jednou.

všichni říkaj jak jsme spolu šťastní
jenže tohle téma mi nění dost jasný

všichni říkaj jak je to krásné
ale mně to fakt není jasné

píšu to proto
že láska asi není tvoje motto

říkám si proč
proč mi děláš ze života kolotoč?
já už mám toho točení dost

všichni si myslí že hádky neznáme
přitom se každý den hádáme
všichni na nás se dívají a já slyším
co si jejich mozky říkají

proč mě nikdo nevidí tak jak se opravdu cítím
proč mě nikdo neslyší když o pomoc křičím
proč?
nikdo mi nepřichází na pomoc

jedna věc mi není jasná
co pro tebe znamená láska

pro mne je to cit který ti dávám celým svým tělem
já ale necítím to co bych cítít chtěla
myslím že bych měla
určitě bych se z toho celá chvěla
Autor Veronika Soumarová, 17.08.2004
Přečteno 652x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí