Stopy

Stopy

Anotace: ...

Zase čas světa a věčnosti svírá mě v obruči,
v minulých dobách zas buší srdce.
Kolik stop jsme pro svou lásku a úzkost
za sebou nechali.
Můžu-li, nezůstanu stát!
Přemýšlím o světě,
ve kterém čeká naděje.
Až mě budeš opět znát,
vrátím se.
Pak od srdce po křídla oněmíš
-zasažen do hrudi.
Ale vždyť srdce buší!
Sám si ještě jednou rozmysli,
co snad ztrácíš...
V noci za Tebe budu prosit,
ať projdeš bezpečně svou propastí.
Autor fijalka, 06.05.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné...

06.05.2007 12:31:00 | medojed

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí