Účtování

Účtování

Anotace: ...

Vidím Tě lásko,
dýchám Tebou...
Ach, lásko!
Není Ti ničeho líto.
Sbírám si všechny věci.
Máme snad žít
-a nemilovat,
v mukách nabírat dech
- a nežít?
Pověz mi osudové - Ó ANO!
Chci dýchat zde
pod večerní hvězdou,
číst řeč blesku...
Kde je něha Tvého doteku,
tam si vezmu všechno z Tvých rukou,
všechno Tvé bude pak se mnou
a od Tebe vzdáleno.
Sbírám se.Vstávám.
Je už snad pozdě?
Moji cenu znáš přece...
Vyber si mě
a zaplať za všechny slzy.
Autor fijalka, 06.05.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása...opravdu, to se ti moc povedlo...

06.05.2007 12:23:00 | medojed

Krása...opravdu, to se ti moc povedlo...

06.05.2007 12:23:00 | medojed

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí