Cesta k lásce zpět

Cesta k lásce zpět

Anotace: Viděla jsem film "Hudbu složil slova napsal." Tohle stoho vzniklo.

Sama se divím,
jak dobrou náladu na celý svět šířím.
POP! Goes my heart...
Ano asi mi srdce puklo,
ale už to není žádné peklo.
Cítím se naprosto dobře,
teď mi to nikdo nepopře.
Od doby co jsem viděla ten film,
už nechci tu bludně chodit, jako stín.
Míním si života užívat,
a silně ho budu prožívat.
Se starostmi,
i strastmi,
se štěstím,
i lidským trápením.
Protože bez toho špatného,
bych nepoznala nic jiného.
Ani co to znamená, žít v pohodě,
nechci se podívat za sebe,
a říct si v jaké jsem to žila době?
Chci aby tento svět byl tím jediným,
a proto se zpět k lásce vracím.
Way back into love.
Láska není jen o nás dvou,
je to souznění s přírodou,
je to celý tenhle svět,
a já ho chci znát nazpaměť.
Budda´s delight,
žít si lehce,
a usínat sladce.
Autor Taya, 06.05.2007
Přečteno 670x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je jako hříbátko,
co chvilku nepostojí,
a promrhá jej zakrátko,
kdo plně žít se bojí!

Co bylo,už se nevrátí,
rozplyne se jak sen,
mnohé moh' člověk získati,
kdyby neváhal jen!

Krásná jsou předsevzetí Tvá,
přeji Ti od srdce,
ať plnit se je dařívá,
v celém dlouhém roce...
M.

26.05.2007 21:13:00 | Kozoroh 1

...všichni by si tvou báseň měli přečíst,přesto to nestačí, k srdci by si ji měli vzít...měl by to být návyk, který by se měl vžít...a s ním žít...

06.05.2007 17:41:00 | Lota

:-))

06.05.2007 13:27:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí